Jumping Lummen maakt 2022 programma bekend

Het goede nieuws uit het kamp van Jumping Lummen blijft komen. Nadat ze hun revival aankondigden en een exclusieve Masters rubriek voor de zevenjarige paarden maken ze nu ook een schitterend programma bekend voor twee weken vol internationale topsport! 

Klik hier voor het voorprogramma WEEK 1

Klik hier voor het voorprogramma WEEK 2

“Het heeft even geduurd maar we hebben zwaar geïnvesteerd om een all-weather-proof organisatie op poten te kunnen zetten. Zo hebben we de graspiste geüpgraded zodanig dat je er zelfs zonder hoefijzers veilig kan starten”, vertelt de organisatie. “Verder hebben we ook logistiek enkele verbeteringen toegepast. Zo situeren stallingen en parking zich vlakbij de pistes.” 

Uitkijken dus naar Jumping Lummen 2.0, vanaf 28 april!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top